iPage webhosting en Website Bouwer review

iPage webhosting en Website Bouwer review

iPage Web Hosting
De wereld van web hosting is de thuisbasis van veel verschillende web hosting providers.

promoten en verkopen van hosting-diensten is wat zij doen. iPage is een van hen. Het is een van de top web hosting providers en is een eerste keuze voor veel web-ontwikkelaars op zoek naar top kwaliteit en betaalbare web hosting pakketten.

Met iPage, kunt je starten met de bouw van en website voor een prijs die al begint vanaf $ 1,99 / maand.

iPage heeft regelmatig online verkopen, kortingen, en andere coole promoties om je te helpen nog meer op de web hosting kosten te besparen.

met iPage’s basic hosting plan (ook wel “Essential Plan”), zult je alle noodzakelijke functies krijgen, waaronder:

Gratis domeinnaam registratie voor het eerste jaar
Site-building tools
Unlimited hosting ruimte
onbeperkte bandbreedte
Onbeperkt MySQL databases
Onbeperkt e-mail accounts
SimpleScripts toepassingen en script installer
30-dagen geld terug garantie
EN MEER!

Promo

 

Wat is een Website Builder?
Net als elke webapplicatie kan iPage website bouwer alleen werken als het compatibel is met uw besturingssysteem (OS).

Met een website bouwer, kunt u eenvoudig uw eigen website bouwen op de manier waarop jij het wilt. Het heeft kant-en-klare sjablonen en andere opties tot je beschikking.

Het enige wat je hoeft te doen is een ​​ontwerp kiezen, klik op  bewerken, beschrijvingen, titels en andere noodzakelijke informatie omdeze toe te voegen aan je website en je eigen website is up and running in een mum van tijd.

OS Compatibiliteit
Je kunt je afvragen of je de website bouwer kan gebruiken met de Mac OS. Het antwoord is ja. je kunt wijzigingen aanbrengen in een aantal systeemeisen en specificaties.website bouwer werk met een OSX versie.

Weebly drag-and-drop Website Builder veelgestelde vragen:
[Insert Weebly] iPage maakt gebruik van een van de beste en meest populaire website bouwers genoemd Weebly. Het is een drag-and-drop website bouwer die eenvoudig en makkelijk te gebruiken is.gewoon, slepen en neerzetten doe de elementen van uw keuze in uw webpagina en u bent klaar om te beginnen!
weebly DragNDrop

je kunt beginnen met het maken van een website uit een verscheidenheid van templates, met inbegrip van het invoeren van titels, beschrijvingen, contactgegevens, en nog veel meer. Het publiceren van uw website is eenvoudig met Weebly!

Heb je nog technische problemen of opmerkingen over Weebly? iPage heeft een sectie veelgestelde vragen waar je meer informatie kunt krijgen.

SiteDelux op iPage
iPage maakt ook gebruik van een andere website builder genaamd SiteDelux. Technisch gezien werkt het net als Weebly. maar je kunt ook een website bouwen door te kiezen uit de vele kant-en-klare sjablonen. Je moet gewoon de beschikbare elementen, ontwerpen, en templates creeren om je website af te ronden alvorens je het kunt publiceren.

SiteDelux ondersteunt een groot aantal add-ons die je kunt gebruiken voor je website, met inbegrip van:

HTML and Gallery toevoegen
bestand downloaden
Datum- en tijdstempel
Voeg geluid en video toe
Animated Cursor
Met de iPage website bouwer,is het bouwen van een website   easy peasy! Klik hier voor meer informatie over iPage en SiteDelux weten.

ipage logo